700 €

Se prodava

Референтен број
AP132339
Назив
Se prodava
Услови
Половно
Година
1998
Мењач
Мануелен
Мотор CC
66
Коњски сили
90
Гориво
Плин
Поставено
12.04.2019
Phone - Info
телефон
Локација
Држава
Macedonia
Држава Ниво 1
Makedonska Kamenica
  • 2418 Прегледи
Не сме во можност да ја најдеме бараната адреса (Macedonia, Makedonska Kamenica) преку Google street view бидејќи нема податоци за таа адреса.
Одберете назив или кликнете "Друго" за да пратите коментари.
Вчитување.....
Дали сте сигурни дека сакате да го откажете извештајот?
Најави се
Корисничко име
Лозинка
Заборавена лозинка? Потсетување