4,400 €

JAGUAR X-TYPE

Референтен број
AP125876
Назив
JAGUAR X-TYPE
Тип на автомобил
Sedan
Услови
Половно
Година
2004
Mileage
190000 km
Мењач
Автоматски
Погон
2WD
Мотор CC
2000
Коњски сили
130
Гориво
Дизел
Поставено
27.04.2019
Phone - Info
Дополнителни информации
INFO 070-302-691
телефон
Локација
Држава
Macedonia
Држава Ниво 1
Skopje
  • 2365 Прегледи
Не сме во можност да ја најдеме бараната адреса (Macedonia, Skopje) преку Google street view бидејќи нема податоци за таа адреса.
Одберете назив или кликнете "Друго" за да пратите коментари.
Вчитување.....
Дали сте сигурни дека сакате да го откажете извештајот?
Најави се
Корисничко име
Лозинка
Заборавена лозинка? Потсетување