3,805 €

ZAFIRA 1.9 CDTI 120 KS

Референтен број
AP112706
Назив
ZAFIRA 1.9 CDTI 120 KS
Тип на автомобил
Minivan
Услови
Ново
Година
2006
Мењач
Мануелен
Погон
2WD
Гориво
Дизел
Поставено
11.02.2019
Дополнителни информации / Кликни за зголемување
Врати
5
Безбедност
  Прозорец
  • Електронски прозорци
  Други карактеристики
  • Алиминиумски бандажи
  Phone - Info
  Дополнителни информации
  2006 made
  7 Seats
  6 gear
  Electronic windows
  Electronic rearview
  Motherboards
  Black foil on windows
  Registration until 15.09.2019
  Family car
  Локација
  Држава
  Macedonia
  Држава Ниво 1
  Skopje
  Град
  Skopje
  Адреса
  Gjorche Petrov
  Поштенски код
  1000
  • 5328 Прегледи
  Не сме во можност да ја најдеме бараната адреса (Macedonia, Skopje, Skopje, Gjorche Petrov, 1000) преку Google street view бидејќи нема податоци за таа адреса.
  Одберете назив или кликнете "Друго" за да пратите коментари.
  Вчитување.....
  Дали сте сигурни дека сакате да го откажете извештајот?
  Најави се
  Корисничко име
  Лозинка
  Заборавена лозинка? Потсетување